Günün Mesajı

15/12/2015 - RAB BİZİM GÜCÜMÜZDÜR

Bedenim ve yüreğim tükenebilir, ama Tanrı yüreğimde güç, bana düşen paydır sonsuza dek.

Mezmurlar 73:26

Sağlık sorunu yaşayan herkes bu ayet üstünde derin düşünmelidir. Çünkü Kutsal Ruh tüm hastalıklarınız şifa bulsun diye kesinlikle yüreklerinizi aydınlatarak Sözdeki imanınızı arttıracaktır.

BAŞARISIZ OLDUĞUNUZ DENENMELER – Mezmur yazarı yüreğinin ve kalbinin tükendiğini yazmış. İçinden geçmekte olduğu denenme o kadar büyük ki, sadece vücudu değil, aynı zamanda ruhu da ölmek üzere. Öte yandan, Rab tarafından ziyaret edilmiş ve sonsuza kadar yüreğinin gücünün ve payının Rab olduğunu anlamış. Bununla mezmur yazarının ruhu yenilenmiş ve imanını eyleme geçirerek, kurtuluşunu alabilmiş. 

KARŞILAŞTIRILAMAYAN SIĞINAK – Rabbin Sözüne sarılan herkesin sonsuza kadar gücü Rabdir. Bundan sonrasında, hastalıkları ve şeytanın diğer saldırılarını yenmek kolaydır. Sizin sığınağınız olarak, Rab her zaman sizin yaşamınızı şeytana ve her türlü karşı savaşmanız için güçle dolduracaktır. Şeytanı yenmek için doğru silahı size Rab verecektir. Peki bu nasıl olacak? Rab kendi sözüyle ruhunuzu savaşa hazırlayacak.

Bu yüzden, sakın şeytanın saldırılarından ne zaman ve nasıl kurtulacağınız endişesini taşımayın. Tam aksine, Rabbin İncilde size verdiği vaatler üstüne derin düşünün. Ve en kısa zaman içinde güçle yenilenin. Sonra edeceğiniz tek bir sözle acınıza son verebilirsiniz.

Rab aynı zamanda sizin payınız! Amin! Bu yüzden, size ait olan bir tümör değil, bir kazanın yan etkileri değil, bir kalp krizi veya başka bir illet değil. Bunu kabul etmeyin: onun yerine, Rabbi kabul edin! Rable birlikte, zafer kazanacaksınız ve kaybetmiş olduğunuz her şeye yeniden sahip olacaksınız.

Tüm benliğiniz kötülükten kurtulamayacağınızı haykırıyor olsa bile, bu bilgiyi reddedin – ve her şeyi yaratmış olana inanın – onunla sevinin ve zafere doğru yola çıkın.

 

İsa’nın sevgisiyle,

Doktor Soares