Günün Mesajı

01/01/2016 - RAB SİZİN GÜCÜNÜZDÜR

RAB gücüm ve ezgimdir, O kurtardı beni.

Mezmurlar 118:14

Sevgili kardeşlerim burada çok açık olarak söylüyorum, eğer kurtuluş almadıysanız, Rab sizin gücünüz olmayacak. Doktor Soares, bu yüzden mi en ufak bir saldırı beni yıpratıyor? En ufak bir saldırı karşısında yenilirsiniz. Ve yaşamınız sorunlarla dolu olur. Ever. Mezmur yazar açıkça söylüyor, Rab gücümdür diyor. O benim gücüm. O benim kurtarıcım. O benim koruyucum. Şeytanın tüm saldırılarından korunabilmem için ihtiyacım olan gücü Rab bana veriyor. Rab benim ezgim. Rab benim yaşamdaki sevincim, endişe etmeme
gerek yok. Yarın ne olacağına dair bir korku hissetmeme gerek yok. Beni takip ediyor musunuz? Rab ben kurtarana kadar, bir şey yapmaz. Çünkü bu adil olmaz. Ruhsal anlamda konuşursak, kurtulana kadar Rabbin eli sizin üstünüzde değildir. Aksine şeytanın eli sizin üstünüzdedir. Sizi şeytan kontrol eder.

Ademin günahı yüzünden Rabden ayrıldık ve ruhumuz kötü olanla ilişkide kaldı. İsa Yahudilere şöyle seslendi ‘sizler babanızın çocuklarısınız, şeytanın’ dedi. Bunu hakaret etmek için söylemedi. İsa onlara gerçeği en yalın haliyle söyledi. İşte kardeşlerim, bunun aynısı her bir insanoğlu için geçerlidir. Şeytanın egemenliğinden kurtulmamız gereklidir.

Sevgili kardeşlerim, İsa Mesihi yaşamlarınıza aldığınız andan itibaren, ruhsal dünyada sizlere egemen olmuş olan şeytandan kurtulursunuz. Ve İsa Mesihin egemen olduğu Göklerin Egemenliğine geçersiniz. Ve bir daha asla şeytanın ellerinde olmazsınız. Şeytanın üstünüzdeki yetkisi biter. Ve şeytan asla yaşamınızı yönetemez. Peki kurtulduktan sonra ne olur? Tüm günahlarınız bir daha asla anımsanmayacak şekilde bağışlanır. 

O’nda kurtuluşa, günahlarımızın bağışına sahibiz (Koloseliler 1:14).

Bakın burada bir günah değil tüm günahlarımızdan bahsediyor. İsa Mesihi yaşamınıza aldığınızdan itibaren eski doğanız tamamen yok olur. Artık şeytana boyun eğmek zorunda değilsiniz. Ve şimdi sizler ruhta ve gerçeklikte Rabbe ait olan bir kişisiniz. Eğer bunun tadına henüz bakmadıysanız, şimdi tadına bakın. Ve Rab bir çoğunuzun yüreklerine konuşuyor bile Bir çoğunuz çoktan karar vermişsiniz. Çoğunuz Göklerin Egemenliğine geçmeye hazırsınız. Şimdi sizler için dua edeyim. Rabbim, şu an bizler sana bu harika haberlerin için şükrediyoruz. Ya Rab, beni dinleyenlerden tek birisinin bile kaybolmasına izin verme. Sakın buna izin verme. Aksine, yeniden doğabilmeleri için her birisinin tövbe etmesini sağla. Yeniden doğmak isteyenler, şimdi Rable konuşun. Sizler için vakit geldi. İsa, seni Rabbim ve kurtarıcım olarak kabul ediyorum deyin. İsa Mesihi kabul ediyorum. Şeytanın egemenliğini reddediyorum. Şimdi bu sizlerin ve Rabbin arasında. Ve eğer bu kararı alıyorsanız, Rab sizlerin ruhlarını yeniden yaratacak. Hemen burada yapacak. Kimse seni görmeyecek. Sen hatta perdeleri çekmişsin, kimse senin İman Gücü programını seyrettiğini bilsin istemiyorsun. İsa Mesihi şimdi yaşamına al. Rab yaşamını hemen değiştirecek. Şu andan itibaren sudan ve Kutsan ruhtan doğacaksın. Göklerin Egemenliğini göreceksin. İsa Mesih adına

İsa’nın sevgisiyle,

Doktor Soares